Epic Games, I #@%#$^ LOVE YOU! ðŸ˜

Just a small post here but I was so excited I couldn’t help myself. I came across this announcement yesterday that Epic Games is launching their own store!

https://www.unrealengine.com/en-US/blog/announcing-the-epic-games-store

I haven’t thought too hard about what I was going to do when the game was completed (since it is still a little while away and I’m just focusing on actually creating it at this point) I knew that I was going to take it commercial but I didn’t know if I was going to do it through Steam, a Publisher or go door-to-door carrying a musty gym bag selling Out Of Hell DVDs! 😆

This announcement just made that decision much easier for me! The best thing about it is that Epic basically waives the 5% royalties fee (it is included in the 12% if we use UE4)

It kind of boggles my mind how/why a huge company would do this. I mean, Epic has been so good to their Indie development community for a long, long time. They release cutting-edge tools and a powerful, constantly-updated engine for us to build things with, demand a pretty damn low royalty percentage and now…they’ve made a platform to help us sell our hard work and….also waive the royalty fee?!?! It’s almost too good to be true for a person in my position but hey, I’ll take it!!!!

Thank you Epic Games, I #@%#$^ LOVE YOU! 🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗